jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http

We bieden ook

IQ/OQ - Software-Validatie

Software validatie - IQ/ OQ

Met de aankoop van de ValSuite Pro-software krijgen klanten de volledige IQ/OQ-documentatie die gebruikt wordt om de ValSuite Pro-software te valideren. Dit document geeft de eindgebruiker het bewijs dat de software werkt zoals bedoeld en gedetailleerde documentatie wordt mee geleverd. De FDA en GLP vereisen bedrijven om hun uitrusting te certificeren en te valideren. De Installation Qualitation (IQ) en Operational Qualitation (OQ) procedures zijn ontworpen om aan deze eisen te voldoen.

De validatie kan veel tijd in beslag nemen vanwege de gedetailleerde aard van het protocol, maar Ellab biedt software validatie services. Een ervaren Ellab ValSuite operator kan een bezoek brengen om de validatie te voltooien en te voorzien van de juiste ondersteunende documentatie.

IQ/OQ met Ellab

Reikwijdte van het GMP-compatibele software validatie van ValSuite Pro:

  • Ondersteuning voor IQ-, OQ- en PQ-procedure
  • Volledige, juiste documentatie

FAT & SAT - Acceptatie bij de fabrikant en op de site

De FAT (Fabriek Acceptatie Test) verwijst naar de aanvaarding van een apparaat of systeem bij de fabrikant. Het wordt meestal uitgevoerd door de opdrachtgever en opdrachtnemer of haar vertegenwoordigers en het gaat om een herziening van de integriteit en de functionaliteit afhankelijk van het contract.

Vervolgens is er de SAT (Site Acceptatie Test), die de goedkeuring van het apparaat of het systeem op de site van de klant. Het omvat een check-up van alles met betrekking tot het apparaat en de voltooiing van de bijbehorende documentatie.

FAT & SAT met Ellab

Omvang van de inspectie:

  • Kwaliteitscontrole van kritische installatiedelen voor de bevalling
  • Een kwaliteitscontrole en een functionele proef on-site
  • Volledige en juiste documentatie

Uitbreiding meting voor flexibele verpakkingen

Verpakking misvormingen, schade of her-verontreinigingen na het proces worden veroorzaakt door verschillen tussen de interne en externe druk.

De Ellab E-VAL Flex Deflection System beschikt over een deflectie- en vervormings- transducer en een kleminrichting voor correspondente verpakking. Met dit systeem is het mogelijk om expansie metingen in staande en roterende sterilisatoren direct op de verpakking. Dit is zeer praktisch wanneer flexibele verpakkingen, zoals zakjes, folie gerechten, plastic flessen of blikjes worden gebruikt. 

Uitbreiding meting met Ellab

Omvang van de uitbreiding van de metingen:

  • Installatie en performance van de metingen on-site
  • Volledige en juiste documentatie
  • Technische hulp
LinkedIn
Youtube
Meer Info
Newsletter Sign up
Newsletter

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Wij gaan er vanuit dat u hiermee akkoord gaat, maar mocht het gewenst zijn dan is dit uit te schakelen.

Lees meer
Sluit