jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http

Kalibratie van uw meetapparatuur

Waarom kalibraties uitvoeren? <br /> Waarom gebruik maken van meetinstrumenten?

Waarom kalibraties uitvoeren?
Waarom gebruik maken van meetinstrumenten?

Zeer nauwkeurige meetapparatuur, zoals de TrackSense dataloggers moet regelmatig worden geijkt. Het is aanbevolen dat de sensoren ten minste één keer per jaar een fabriekskalibratie krijgen. Dit is afhankelijk van het type en de mate van gebruik van de meetinrichting.

Meetinstrumenten in combinatie met de ijking leveren een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de algehele kwaliteit van het product. Hiermee wordt uitval of heruitvoering van uw meting beperkt.

Als onderdeel van een groot aantal normen en voorschriften (ISO 9000-serie van normen, ISO TS 16949, QS9000, etc.) is een kwaliteitssysteem met geïntegreerd meetinstrument beheer vereist, die een geplande kalibratie-interval voor meetapparatuur nodig heeft. Ook als onderdeel van het Product Wet Aansprakelijkheid, een kwaliteit-relevante meettaak moeten altijd worden uitgevoerd met een overeenkomstige referentie testapparatuur uitgevoerd. Alleen door systematische monitoring, regelmatige kalibratie en volledige documentatie en kun je jezelf te beschermen tegen mogelijke schadeclaims.

Systematische controle, regelmatig kalibraties en volledige documentatie kan reductie aansprakelijkheid genereren.

 

Meer informatie

Ellab - Uw partner in Kalibratie

Onze kalibratie laboratorium is uitgerust voor de volgende metingen:

 • Temperatuur
 • Druk
 • Relatieve luchtvochtigheid
 • Geleidingsvermogen

Verhoog uw klanten tevredenheid met ons!

Uw voordelen op een rijtje:

 • verhogen van de kwaliteit fabrikant
 • vermijden van afval en niet-essentiële inspanningen
 • vervulling van normen, richtlijnen en certificeringen
 • vermindering van aansprakelijkheid
 • audit veiligheid

DANAK geaccrediteerd fabriekskalibratie bij Ellab

Ellab validatie apparatuur wordt gekalibreerd in onze moderne kalibratie laboratorium met behulp van een systematische en goedgekeurde procedures. Optioneel DANAK geaccrediteerde kalibraties zijn beschikbaar voor temperatuur, druk, en vochtigheid sensoren. Ellab's kalibratielaboratoria behoren tot de beste in de industrie. We zijn ervan overtuigd dat het uitgangspunt van elke meting reproduceerbaar is, traceerbaar en zeer nauwkeurige systeem van de referentie-apparaten. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens DIN EN ISO / IEC 17025 (algemene bevoegdheid eisen volgens het testen en kalibratie normen). Wij garanderen een hoge nauwkeurigheid kalibraties, evenals een hoge mate van deskundigheid. Dit wordt gegarandeerd door regelmatige certificeringen door de erkende accreditatie-instelling DANAK. Als gevolg hiervan kunnen we er zeker van zijn dat de in ons laboratorium gemeten gegevens nauwkeurig traceerbaar en reproduceerbaar zijn.


Samen met de DANAK accreditatie is Ellab toegewijd om ons kwaliteitsmanagementsysteem te voldoen aan de ISO 9001 eisen. Onze geaccrediteerde kalibratiecertificaten bevatten een complete onzekerheid budget voor de evaluatie van de klant.

Omvang van de kalibratie:

 • visuele inspectie en reiniging
 • technische functionele check
 • kalibratie met gedetailleerde certificaat
 • reparatie, vervanging en aanpassing on demand
 • individuele technische ondersteuning
LinkedIn
Youtube
Meer Info
Newsletter Sign up
Newsletter

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Wij gaan er vanuit dat u hiermee akkoord gaat, maar mocht het gewenst zijn dan is dit uit te schakelen.

Lees meer
Sluit