jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http

Ellab Thermische Validatie Oplossingen zijn nauwkeurig, veelzijdig en betrouwbaar.

Sinds de late jaren 1940 is Ellab A/ S een toonaangevende producent van complete Thermische Validatie Oplossingen voor de voedings- en farmaceutische industrie en andere industrieën waar thermische behandeling een belangrijke rol speelt in de veiligheid en waarbij energiebesparing, verbetering van de kwaliteit, optimalisatie en nauwkeurige en volledige documentatie van essentieel belang zijn. De Thermische Validatie Oplossingen van Ellab zijn nauwkeurig, veelzijdig en betrouwbaar.

 Temperatuur Validatie & Monitoring Oplossingen

Temperatuur Validatie & Monitoring Oplossingen

In de jaren vijftig was er een snel toenemende vraag uit de voedings- en farmaceutische industrie voor een snelle en nauwkeurige temperatuurmeting tijdens de thermische verwerking. De combinatie van de elektronische thermometer en de ontwikkeling van probes en accessoires voor metingen in alle omhulsels had een grote impact voor de industrie, wat leidt tot de mogelijkheid procesoptimalisatie op een manier die niet eerder werd waargenomen.

In de jaren zestig werden onze systemen verbeterd met de state of the art technologie, en vanaf het begin van de jaren zeventig Ellab leverde de eerste digitale thermometers en de temperatuur recorders op de markt. Deze instrumenten waren de eersten die gezien dat in staat zijn om Fo- en Po-waarden, dat was een te berekenen waren
belangrijke doorbraak voor de voedings- en farmaceutische industrie.

De vraag naar een klein draadloos systeem heeft geleid tot de ontwikkeling van de PC-gebaseerde TrackSense® Data Logging System, dat in combinatie met de software pakketten en het grote assortiment accessoires voor alle soorten aanvragen was de meest geavanceerde op de markt.

Met de ongeëvenaarde PC-gebaseerde E-Val ™ System, CTF-Thermometer en de TrackSense® is Ellab vandaag de dag de enige leverancier van compleet draadloos en real-time oplossingen waar de metingen van tijd, temperatuur, druk, vervorming, relatieve vochtigheid, toerental en de berekening van de Fo / Po-waarden kunnen worden verzameld en weergegeven in hetzelfde proces-bestanden.

Pyrogeen Testen

Het galvanometer systeem werd verder ontwikkeld voor temperatuurmetingen in konijnen tijdens testen van pyrogenen, resulterend in opmerkelijke verbeteringen in nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor de farmaceutische industrie.

Deze kennis leidt naar de eerste temperatuurrecorders waar het personeel geëlimineerd intensieve, handmatige registratie temperaturen en na de eerste computergestuurde automatische pyrogeen testsysteem, kan berekening en interpretatie van de meetresultaten volgens verschillende farmacopees.

Vandaag biedt Ellab 's werelds meest geavanceerde PC-gebaseerde Pyromon™ systeem draait op een Windows-platform, inclusief een database voor het bijhouden van alle konijnen.

Medische en Chirurgische Oplossingen

Medische en Chirurgische Oplossingen

Als resultaat van aanhoudende vraag van vele artsen de eerste draagbare lichtvlek galvanometer thermometer werd ontwikkeld door Ellab. Samen met een selectie van unieke thermokoppelprobes was dit systeem in staat zeer nauwkeurige en snelle metingen uit te voeren. In een tijd waarin de temperatuur metingen werden uitgevoerd met een kwik in glazen thermometer was dit een enorme prestatie.

Ellab bouwt aan vertrouwen

Ellab verbetert de kwaliteit van leven door bij te dragen aan het opbouwen van vertrouwen in voedsel en medische producten, door oplossingen te bieden voor het meten, opnemen, monitoren en valideren van kritische parameters van de thermische verwerking.

Ellab is wereldwijd bekend als de enige producent van complete instrumentatie, software, sensoren, fittingen en accessoires voor Thermische Validatie Oplossingen. Meer dan 20.000 systemen zijn al wereldwijd verkocht.

Ellab apparatuur is CE-gekeurd, ISO gecertificeerd en gefabriceerd volgens de internationale normen, de software pakketten worden gevalideerd volgens GAMP en de meetresultaten worden goedgekeurd door de EEG-verordeningen, FDA / USDA en andere regelgevende instanties wereldwijd.

LinkedIn
Youtube
Meer Info
Newsletter Sign up
Newsletter

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Wij gaan er vanuit dat u hiermee akkoord gaat, maar mocht het gewenst zijn dan is dit uit te schakelen.

Lees meer
Sluit